موتورهای جستجو هنگام مواجهه با این نوع از صفحات، نمیدانند که باید به کدام صفحه رتبه بالاتری بدهند. در نتیجه ممکن است صفحات با محتوای مشابه را پایینتر از صفحات دیگر نشان بدهند.
یعنی شما قبلا صفحه ای در سایت داشتید که راه های تماس با شما بوده است. حالا به یک مکان جدید اسباب کشی کرده اید و آدرس شما تغییر کرده است.
وقتی در گوگل مطلبی را جستجو میکنید نتایج برای شما به نمایش در میآیند.
این صفحات در پایگاه داده گوگل ثبت و سازماندهی میشوند. در نتیجه هر زمان که کاربر موضوعی را در گوگل جستجو کند، از طریق الگوریتم های گوگل، از میان صفحات مرتبط با همان موضوع، نتایجی برای کاربر نمایش داده میشود.
پیش از توضیح درباره جزئیات بهینهسازی در هر بخش از سئو فنی، این نکات اصولی اولیه را مرور میکنیم.
کدنویسی سایت از ابتدا و عدم استفاده از قالبهای پیش فرض.
کلمات کلیدی مرتبط با موضوع سایت خود را پیدا کنید و در محتوا، تگ های عنوان و توضیحات متا استفاده کنید.
در بخش بعدی، به بررسی قابلیت رندر شدن یا در دسترس بودن در سئو تکنیکال میپردازیم.
چنانجه یک وبسایت از لحاظ تکنیکال قوی باشد، گوگل به راحتی میتواند صفحات سایت را خزش کند، ایندکس کند و ساختار سایت را درک کند. در نتیجه سایت ما رتبههای بهتری در گوگل خواهد گرفت.
برای آشنایی بیشتر و دسترسی به خدمات کاپریلا + اینجا کلیک کنید.
اگر متوجه شدید که سرور شما دچار مشکل شده، با استفاده از راهحلهای موجود، این مشکلات را رفع کنید.
در پادکست زیر به توضیح دادهام نقشه سایت داینامیک و استاتیک چیست و کدام تاثیر بهتری در سئو دارد. سپس توضیح دادهام چگونه نقشه سایت داینامیک آموزش سئو تکنیکال سایت بسازیم؟
بنابراین، میتوانیم بگوییم که سئو فنی در عین تفاوت با سئو داخلی و خارجی، برای موفقیت به آنها نیازمند است.
این تگ به رباتهای گوگل میگوید که صفحه را ایندکس نکرده و در واقع در صفحه نتایج گوگل به کاربران نمایش ندهد. در نتیجه صفحه همچنان در سایت شما برای کاربران در دسترس است، اما ترافیک ارگانیکی برایتان نخواهد داشت.